ATLANTIS RESIDENCE PARK СПЕЧЕЛИ ПЪРВО МЯСТО

Тал Бургас поздраавява своите партньори за спечелената за престижната награда. Пожелаваме им още много успехи!

„Atlantis Residence Park“ бе отличен с първо място при тазгодишните „Награди за строителство и инвестиции“.

Наградите бяха връчени по време на „Бала на строителите и архитектите“ част от благотворителната кампания „За величието на храма“, в помощ на патриаршеската катедрала „Св. Александър Невски“ гр. София. Благодарение на кампанията бяха събрани 126 400 лв. Събитието се състоя на 19.06.2020 г. в „Ивент гардън“ – зала Ефе на хотел „Маринела“.

Резидънс Парк бе отличен в категория “Средно жилищно строителство” от жури от международно признати експерти в областта на строителството и архитектурата. Председател бе Чарли Кинг – директор на Resort Group PLC., и в състав – Сохан Кумар (CEO в Ammar Facility – ОАЕ), Сотирис Цулос (директор в международната компания RMJM) и други.

Бал на строителите и архитектите

В програмата на официалната церемония, бяха включени изпълнения на едни от най-известните български музикални таланти като грандамите Силвия Кацарова и Катя Близнакова, изпълнителят Искрен Пецов, финалистката на „България търси талант“ 13-годишната Валерия Войкова и други.

За целите на кампанията бе проведен благотворителен търг с множество ценни картини от колекцията на Греди Асса, Илия Желев, Иван Яхнаджиев, скулптури, сребърни предмети, купи и различни спортни трофеи, като боксовите ръкавици на Кубрат Пулев, футболна фланелка на Христо Стоичков от периода му в Барселона, топка с автографите на всички златни момичета по художествена гимнастика и екип на Благой Георгиев.

Националните награди за строителство и инвестиции

Главната цел на конкурса е да насърчи най-добрите практики в сферата на иновативното строителство и напредничавата архитектура, както и да отличи най-бързо разрастващите се и заслужили представители на строителния сектор, показващи професионализъм и креативност. Някои от основните и с най-голяма тежест критерии за оценяване бяха добрата локация, използването на съвременни материали и иновативни технологии при реализация на представените проекти, приложени нововъведения и приносът за опазването на околната среда.

Номинираните участници бяха селектирани общо в 13 различни категории за принос в развитието на строителния сектор, като във всяка от тях бяха обявени по трима финалиста.

Изказваме благодарност на архитектите от Spacemode Studio и на всеки член от екипа на „Атлантис България Холдинг“ за преданата работа!

Също така изказваме специални благодарност за всички наши клиенти за доверието, че ни избраха за строител на своите домове!